Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 19:00
Utorak 07:00 - 19:00
Sreda 07:00 - 19:00
Četvrtak 07:00 - 19:00
Petak 07:00 - 19:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja 07:00 - 12:00

ZATVORENO

Svetosavska 7 | Novi Banovci 0631147070

Dekoracija stakla

U modernim stilovima uređenja doma akcenat je na velikim staklenim površinama, prozorima i ogledalima, koji prostor čine komfornijim. Ipak, mnogima se ne sviđa pogled s prozora na gradske solitere, kao ni "bezlični", providni stakleni paneli u kući. Brzo, efikasno, a jeftino rešenje za to su nalepnice za staklene površine, koje možete staviti bilo gde - na prozore, staklene pregrade, ogledala, tuš kabinu u kupatilu...

Maštovite, dekorativne aplikacije i posteri mogu da se nabave i kod nas, u najrazličitijim dezenima. Iako su prozori idealna podloga za ukrašavanje, ne znači da bi trebalo da ih sasvim oblepite i sprečite to da sunčevi zraci prodru u vaš dom, već je najbolje da ih diskretno ukrasite aplikacijama u vidu detalja.

Veoma efektno deluju cvetovi, leptirići i ptičice na prozoru, koji će uneti vedrinu tokom jesenjih i zimskih dana i oraspoložiti vas čim pogledate kroz prozor. Ako vam se nimalo ne dopada ono što vidite napolju, pravo rešenje su posteri koji potpuno prekrivaju staklo i stvaraju iluziju da se ispred vašeg doma pruža divna peščana plaža, šuma ili vinograd okupan suncem.

S obzirom na to da se ukrašavanju stakla najviše raduju deca, obavezno u njihovoj sobi na prozoru i(li) ogledalu zalepite neku zanimljivu sličicu, životinju, cvet, pticu... Postoje nalepnice na kojima likovi iz crtanih filmova i bajki deluju kao da znatiželjno proviruju u sobu.

U kupatilu, za staklene pregrade i tuš kabine, izaberite morske motive poput sirene, delfina ili šarenih ribica. U dnu kuhinjskih prozora lepo izgledaju sličice saksija sa začinskim biljkama i cvetovima vedrih boja.

Savet plus: Nalepnice možete da postavite sa unutrašnje i spoljne strane, vrlo su otporne na grebanje, sunčeve zrake, kišu, vetar, sneg. Možete njima da ukrasite i staklena vrata, stolove, vaze, čaše...
Izvor: M. D. P. / Večernje Novosti
Foto: Pixabay